eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Nyitókép: Totalcar

Új emblémát kap egy világhírű autómárka

A Honda így ünnepli az elektromos autói bevezetését.

A villanyautós forradalomban kissé lemaradt Honda most már teljes gőzzel az elektromos átállásra koncentrál – írja a Totalcar.

A japán gyártó „0" néven egy teljesen új villanyautó-sorozattal készül 2026-ra, amelynek első retro-futurisztikus modelljét már be is mutatták a CES-en. A Honda ezt azzal is ünnepli majd, hogy a tisztán elektromos modelljein egy új embléma díszeleg majd.

A dizájn nem teljesen új, a vállalat 1963 és 1969 között használt emblémája nagyon hasonló. Az új embléma várhatóan 2026-ban lesz majd látható az utakon is.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×