eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Autós tankol a Mol gyáli töltőállomásán 2020. január 1-jén. A kormány döntése értelmében január 1-jétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mérföldkőhöz ért a Mol Romániában

Mozga Gábor személyében új ügyvezető igazgatója van a Mol Romániának január elsejétől - közölte hétfőn az MTI-vel a Mol Románia.

A tájékoztatás szerint Ene Camelia eddigi ügyvezető igazgató 17 év után befejezte munkáját a vállalatnál, feladatait Mozga Gábor vette át, aki Lengyelországból érkezett a romániai leányvállalat élére.

Mozga Gábor 2019 óta van a vállalatnál, vezetőként a Mol-csoport kiskereskedelmi és értékesítési osztályának kilenc országot érintő fejlesztéséért és irányításáért felelt, elsősorban az értékesítési és működési stratégiák kidolgozása és kivitelezése terén szerzett tapasztalatot - írták a közleményben.

Tavaly Lengyelországban irányította a Mol-csoport eddigi legnagyobb kiskereskedelmi akvizíciójának integrációját, a Lotos hálózat átalakítását Mol Polskává. Közgazdasági egyetemi végzettsége van, jelentős tapasztalatot szerzett kereskedelmi és pénzügyi területeken, több mint két évtizedig nagy FMCG vállalatok igazgatótanácsaiban dolgozott - közölte a vállalat.

Mozga Gábor

mérföldkőnek nevezte a következő időszakot a Mol Románia növekedési útján.

Közölte, hogy a vállalat az ügyfelek folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodva, a személyre szabott ügyfélélményt biztosító technikai megoldásokat integrálva fejleszti szolgáltatásait.

"Alkalmazkodóképesek, innovatívak maradunk és megőrizzünk ügyfélközpontú hozzáállásunkat, annak érdekében, hogy fenntartsuk a Mol egyedi, megkülönböztetett márkaidentitását" - idézte az új ügyvezető igazgatót a közlemény.

A Mol Románia a Mol-csoport romániai leányvállalata, Románia egyik legjelentősebb olajipari vállalata, mely 27 éve van jelen a piacon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×