eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Ismeretlen gyerek holttestét találták meg a Dunában

Egy éve nem tudják a német hatóságok, hogy ki az áldozat.

A német rendőrség segítséget kért egy öt-hat évesnek vélt gyermek azonosításához, akinek holttestét több mint egy évvel ezelőtt találták meg a Dunában – írja az Origo.

Az Interpol közzétette az ügy részleteit abban a reményben, hogy megtudják a kisfiú nevét és megállapítsák a halála körüli gyanús körülményeket. A fiú holttestét fóliába csomagolva találták meg a folyó bajorországi szakaszán 2022. május 19-én.

A rendőrség közzétette az arcának rekonstrukcióját is. A lakosságot arra kérték, ha valaki rendelkezik bármilyen információval az ügyben, forduljanak a német rendőrséghez.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×