eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznő a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Spotify egyik vezetője erős jelzővel kommentálta a cég szakítását Harry hercegékkel

A streamingszolgáltató és a hercegi pár június közepén szakította meg az együttműködést, a hivatalos közlemény szerint kölcsönös megegyezés alapján.

Bill Simmons, a vállalat egyik vezetője ugyanakkor nemes egyszerűséggel szélhámosnak nevezte Harryt és Meghant - írja a CNBC.

Az Archewell Audióval, a hercegi pár produkciós cégével 2020 decemberében írt alá szerződést a Spotify, eredetileg több évre, inspiráló tartalmak készítésére.

Végül azonban egyetlen 12 részes podcast készült el Archetypes címmel, olyan vendégek részvételével, mint Serena Williams és Mariah Carey.

A szerződés nagyságrendileg 20 millió dollár értékben köttetett.

Nem ez az első alkalom, hogy Bill Simmons, a Spotify podcast innovációért és monetizációért felelős vezetője becsmérlő megjegyzéseket tesz Harryékre, korábban azt mondta, hogy "szégyelli" megosztani a Spotify platformját Harryvel.

"Lőjétek a napba ezt a fickót, annyira elegem van belőle" - fogalmazott Simmons januárban a saját nevével fémjelzett podcastjában.

Simmonst már 2014-ben felfüggesztette az ESPN családon belüli erőszakkal kapcsolatos megjegyzései miatt. A Spotify a CNBC megkeresésére nem kívánt reagálni Simmons megjegyzéseire. Az Archewell Audio sem reagált azonnal a CNBC megkeresésére.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×