eur:
393.48
usd:
364.36
bux:
72086.58
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Csoportos nemi erőszak áldozat lett egy kárpátaljai lány

Az elkövetőket két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a lány édesapja viszont azért küzd, hogy „méltányos büntetést” kapjanak a fiatalok.

2021-ben a kárpátaljai Verhni Vorota falu három lakója bántalmazott egy 14 éves lányt, mindezt videóra is vették, hogy a jövőben is zsarolni tudják. Ezt követően a szexuális erőszakról készült felvételek kiszivárogtak az interneten. 2023 márciusában egy voloveci járásbíróság öt év börtönbüntetésre ítélte az elkövetőket, de később mindannyian felmentést kaptak a büntetés alól, mert a bíró túl szigorúnak ítélte meg a döntést – írja az Index.

A lány édesapja az ukrán Telegraf hírportál beszámolója szerint azt szeretné, ha a gyermekét megerőszakoló fiatalok „méltányos büntetést” kapnának. A kiskorú édesapja így kommentálta a korábbi bírósági döntést, amely felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az elkövetőket, ami közfelháborodást és elégedetlenséget váltott ki a lakosság körében.

„Addig folytatom ezt az ügyet, amíg nem születik igazságos ítélet. Nincs mit tenni, tovább küzdünk az igazságért. Szeretném megköszönni az egész ország támogatását” – jelentette ki a férfi, aki követelni fogja, hogy a bíróság a lehető legsúlyosabb büntetést szabja ki a lánya megerőszakolóira.

Ami a bűncselekmény minősítésének utolsó pillanatban történt megváltoztatását illeti, az áldozat édesapja megjegyezte, hogy a bíróság azzal érvelve hozta meg ezt a döntést, hogy

„a szexuális bűncselekmények behatolás nélkül történtek”.

Azt is hozzátette, hogy az elkövetők megkeresték őt, és arra kérték, bocsásson meg nekik, de a férfi hallani sem akart erről. „Nincsen bocsánat, a legvégsőkig megyünk, szigorú rendet követve.”

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nyugat-Európában terjeszkedik a GTC Group

Nyugat-Európában terjeszkedik a GTC Group

A 2023-as ingatlanpiacot is jelentősen érintő makrogazdasági környezet, magas inflációs ráta és kamatköltségek, továbbá a regionális irodapiac bérbeadási nehézségei ellenére a GTC Group a 2023-as pénzügyi évben is sikeres időszakot zárt – jelentette ki Nagy Gyula, a cég vezérigazgatója. A számokat értékelve hozzátette, hogy a 2024-es évben tovább folytatják a cégcsoport növekedési stratégiájának megvalósítását, többek között megcélozzák a nyugat-európai piacokat, és még nagyobb hangsúlyt fektetnek a már megkezdett zöld átállásra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×