eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Unsplash.com

Anyaszült meztelenül kocogott Nagyvárad utcáin – videó

Csütörtökön olyat látott a nagyérdemű Romániában, amihez egyáltalán nincsenek hozzászokva az emberek: egy férfi meztelenül kocogott az utcán.

A ruhadaraboktól megváló futóról egy autós készített videót Nagyváradon, a mindössze 5 másodperces felvételt aztán megosztotta a közösségi oldalán.

A videó alapján már nincs olyan hideg Nagyváradon, jegyezte meg viccesen a Főtér.

Remélhetőleg a férfi tényleg csak egy kis testmozgásra vágyott, és nem volt semmi problémája, jegyzi meg a hírt megosztó Index.

A hírportál emlékeztet, hogy néhány évvel ezelőtt a budapesti Margitszigeten is feltűnt egy meztelenül futó férfi. „Imádom magam! Köszönöm nektek!” – állítólag ezekkel a kurjantásokkal kocogott az illető a nyári kánikulában. Később beültették egy rendőrautóba a Széna térnél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×