eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Windsor, 2018. május 19.Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle amerikai színésznő házassági fogadalmat tesz Justin Welby Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága előtt a windsori kastély Szent György-kápolnájában 2018. május 19-én.   (MTI/APpool/Dominic Lipinski)
Nyitókép: Dominic Lipinski

III. Károly fontos döntés hozott meg Harry herceg ügyében

A király azt szeretné, hogy kisebbik fia is részt vegyen a május 6-i koronázáson, Vilmos herceg azonban nem ért egyet a döntéssel.

III. Károly arra kérte Canterbury érsekét, hogy játsszon közvetítő szerepet, ugyanis azt szeretné, ha kisebbik fia, Harry herceg is részt venne májusi koronázásán. A Mail on Sunday értesülései szerint azonban a terv ellenállásba ütközött Vilmos herceg részéről – írja a hirado.hu.

A király abban reménykedik, hogy Justin Welby egy olyan megoldásra jut Harryvel és annak feleségével, Meghannal, ami lehetővé tenné, hogy létrejöjjön egy mindenkinek megfelelő megoldás, és ők is ott lehetnének a Westminster-apátsági szertartáson.

A találgatások régóta folynak arról, hogy a Sussex-házaspár vajon ott lesz-e nagy eseményen. Főleg azóta, hogy a herceg nemrég megjelent botrányos életrajzi könyve tovább mélyítette a viszályt a királyi családban.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×