eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kendővel takarja el arcát egy őrizetbe vett nő, amint a dél-koreai Ulszan nagyvárosból átszállítják a szöuli Központi Kerületi Bíróságra 2022. szeptember 15-én. A gyanú szerint a nő felelős két gyermek haláláért, akiknek holttestét bőröndökben találták meg augusztus 11-én az új-zélandi Aucklandben. A gyanúsított ellen kétrendbeli emberölés miatt indul eljárás.
Nyitókép: MTI

Dél-Koreában fogták el az új-zélandi gyerekgyilkost

A dél-koreai rendőrség letartóztatott egy nőt, feltehetően annak a két gyermeknek az anyját, akiknek bőröndökbe rejtett maradványait Új-Zélandon találták meg augusztusban.

A Dél-Koreában született új-zélandi nőt gyilkossággal vádolják.

A rendőrségi közlemény szerint a 42 éves gyanúsítottat, aki ellen az Interpol is körözést adott ki, a dél-koreai Ulsanban vették őrizetbe csütörtökön. Korábban az új-zélandi rendőrség hívta fel dél-koreai kollégái figyelmét arra, hogy a nő Dél-Koreában lehet.

A gyanú szerint a nő 2018-ban szökött Dél-Koreába, miután Aucklandben megölte 7 és 10 éves gyermekeit.

A gyanúsított Új-Zélandnak történő kiadatásáról egy dél-koreai bíróság fog dönteni.

Az új-zélandi rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást Aucklandben, miután egy család egy raktárvásáron megvett bőröndökben gyermekek maradványait találta meg.

A maradványokat felfedező családot nem hozták kapcsolatba a bűnüggyel.

(Címképünkön az őrizetbe vett dél-koreai nő, aki kendővel takarja el arcát, amikor Ulszan városából átszállítják a szöuli Központi Kerületi Bíróságra )

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×