eur:
392.33
usd:
362.28
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter beszédet mond az új kormánybiztosok bemutatásán Budapesten 2022. május 30-án. A közép-magyarországi régióval kiegészülve az eddigi négy helyett öt kormánybiztos felel az egyes régiók komplex gazdaságfejlesztéséért a jövőben.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Rendkívül közel a megállapodás az uniós forrásokról – Navracsics Tibor

A területfejlesztési miniszter Stockholmban, Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár pedig Brüsszelben tárgyal.

Rendkívül közel van a megállapodás Magyarország és Brüsszel között hazánk európai uniós forrásairól, ennek érdekében ezen a héten is zajlanak a tárgyalások, a kormány pedig az összes nyitott kérdésben konkrét vállalásokat tett – közölte a VG érdeklődésére Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter hivatala.

A magyar helyreállítási tervről és a 2021–2027-es időszak kohéziós forrásairól már eddig is folytatott intenzív és konstruktív megbeszélések eredményeképpen a kormány valamennyi nyitott kérdésben olyan konkrét vállalásokat tett, amelyek alkalmasak lehetnek az európai bizottsági jóváhagyásra – hangsúlyozták.

Információik szerint Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter Stockholmban, Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár pedig Brüsszelben tárgyal ez ügyben.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×