eur:
394.88
usd:
367.47
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Photography of the Residence of the President of the Russian Federation.  Kremlin Senate. Red Kremlin wall. Red Square at spring sunshine day. Coronavirus pandemic time.
Nyitókép: Yury Karamanenko/Getty Images

"Két hét" - Meg vannak számlálva a putyini háború napjai?

A BBC bennfentes információkra tett szert, a Kremlben is elégedetlenség lehet.

A BBC nyomán a 24.hu arról ír, a háború ellen már nem csak az utca embere és sportolók, közismert emberek szólalnak fel Oroszországon belül, de a Kreml falain belül is felütötte fejét az elégedetlenség a putyini offenzíva miatt.

A brit állami média szerint Andrej Kortunov, az Orosz Nemzetközi Ügyek Tanácsának főigazgatója nem látta indokoltnak az ukrajnai orosz inváziót, és a támadás híre a külügy több munkatársát mélyen lesújtotta

Kortunov szerint Putyin terve az, hogy

két héten belül megnyerje a háborút.

Szerinte ha ez sikerül, a károk minimálisak lesznek, így a népszerűsége sem fog csökkeni, ellenkező esetben az orosz elnök támogatottsága elapad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×