eur:
393.1
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
David Sassoli, az Európai Parlament elnöke az  Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével kezdődő tanácskozása kezdetén Brüsszelben 2021. szeptember 9-én. Ursula von der Leyen szeptember 15-én mondja el az Unió helyzetét értékelő éves beszédét az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén.
Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Kórházba került az Európai Parlament elnöke

Karácsony óta ápolják David Sassolit.

Súlyos állapotban kórházba került David Sassoli, az Európai Parlament elnöke, minden előre jegyzett hivatalos programját törölték - közölte az Európai Parlament.

Az Európai Parlament elnöke, David Sassoli december 26-a óta kórházban van Olaszországban. Kezelésre az immunrendszerének rendellenes működése miatt kialakult súlyos szövődmények miatt volt szükség - tájékoztatott az elnöki kabinet.

"A kórházi kezelés eredményeként az Európai Parlament elnökének minden hivatalos tevékenységét törölték"

- fogalmaztak.

Az EP-elnöki iroda nem közölt további részleteket.

Sassoli nem először kerül kórházba egyészségügyi problémák miatt. Az EP elnökét szeptemberben egy strasbourgi kórházba szállították súlyos tüdőgyulladás miatt. Akkor a politikus több mint két hónapig nem tudta ellátni feladatait.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×