eur:
393.65
usd:
364.56
bux:
71901.44
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Unsplash.com

Katasztrófa egy torinói építkezésen - daruk dőltek össze

Többen meghaltak. Az utóbbi időben elszaporodtak a hasonló esetek.

Összedőlt két daru az észak-olaszországi Torinóban egy építkezésen, három ember életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a szombati balesetet - közölték a mentők.

Két munkás a baleset helyszínén halt meg - közölték a tűzoltók. Harmadik társuk a kórházban halt bele a sérüléseibe - jelentette az ANSA olasz hírügynökség. Egy negyedik munkás és két járókelő megsérült, őket kórházba szállították.

Az elsődleges értesülések szerint a baleset akkor történt, amikor a munkások megpróbáltak egy mobildaru segítségével egy másik darut felállítani az építkezésen. A daru valószínűleg eltörött vagy összedőlt, és rázuhant arra a darura, amelyen a munkások dolgoztak.

Olaszországban az utóbbi hónapokban több építkezési baleset is történt, ami nagy vihart váltott ki az országban, Mario Draghi kormánya is közbelépett az építkezések biztonsága növelésének érdekében.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 11:18
×
×
×
×