eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: YouTube/Viral Press

Egy utas letépte a repülő ajtaját - videó

A Csiangmajból Bangkokba tartó járat 90 percet késett emiatt.

Hatalmas felfordulást okozott és több utastársának megnehezítette az életét az a fiatal férfi, aki alkoholos befolyásoltság alatt kinyitotta a repülő ajtaját, elindítva ezzel egy sor biztonsági protokollt - írta a 24.hu a brit Mirror alapján.

A járat kedd délután a thaiföldi Csiangmajból tartott volna Bangkokba, de a felszállás előtt nem sokkal egy meglehetősen részeg férfi megrángatta és szinte kitépte az egyik, szárny fölötti vészkijárati ajtót a helyéből. Több utas pánikba esett, ugyanis még az a biztonsági csúszda is kinyílt, amin vészhelyzet esetén az emberek elhagyhatják a repülőt.

A részeg utas egyébként nem rendelkezett embetfeletti erővel, csupán jó helyen fogta meg az ajtót, ami így gyakorlatilag kipattant a keretből.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×