eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Kimászott a 13. emeleti ablakon az ötéves kisfiú, megmenekült - videó

Egy bátor szomszéd mentette meg azt a kínai kisfiút a 39 méteres magasságban, akit a nagyapja hagyott otthon, felügyelet nélkül.

Sokkoló videót tett közzé a Schina News, a kelet-kínai Szijang városában egy kisfiú csüngött 13 .emeleti lakásuk ablakából. A felvételen jól látszik, hogy a rémült gyerek a lakás zárt erkélyének peremén áll, háttal a falnak, és csak a párkányba kapaszkodik.

Szerencsjére az alattuk lakó szomszéd meghallotta a sírását, azonnal riasztotta a rendőrséget, majd kimászott a gyerekhez. Nem tudott azonban annyira megkapaszkodni, hogy beemelje a fiút, így addig tartotta a 39 méteres magasságban a gyereket, amíg negyedórával később haza nem ért a kicsi nagyapja, és be nem húzta unokáját az ablakon.

Közben a rendőrök az utcán lepedőket kifeszítve készültek fel arra az esetre, ha a gyerek leesne a párkányról. Mint kiderült, a nagyapa addig hagyta magára a kisfiút, amíg a másik unokáját elvitte iskolába.

Címlapról ajánljuk
Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője
Patrióták

Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×