eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Melbourne-ben egy férfi megkéselt több járókelőt, egyikük meghalt - videó

Az ausztráliai Melbourne-ben egy férfi gépkocsijával belerohant egy bevásárlóközpont épületébe, majd megkéselt több embert, egyiküket halálosan, a rendőrök meglőtték és őrizetbe vették - jelentették ausztrál hírportálok pénteken.

Az incidens a délkelet-ausztráliai nagyváros központi üzleti negyedében történt.

Az esetről szóló híradásokból azt lehet leszűrni, hogy a férfi gépkocsijával nekiment az épületnek, felgyújtotta az autót, majd késsel támadt a járókelőkre, és nekirontott a helyszínre érkező rendőröknek is. A támadóra rálőttek, és súlyosan megsebesítették. A férfit válságos állapotban szállították kórházba.

A támadó három járókelőt megszúrt, egyikük a helyszínen belehalt sebesüléseibe. A másik két sebesültet kórházba szállították, állapotuk nem ismert.

David Clayton Victoria állambeli rendőrfőnök azt mondta, hogy a vizsgálat jelenlegi szakaszában a bűntényt nem hozzák összefüggésbe a terrorizmussal, de a nyomozás még nem zárult le.

A helyi sajtó videófelvételt is közölt a támadásról.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 14:15
×
×
×
×