eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Bűnügyi helyszínelők vizsgálódnak az észak-rajna-vesztfáliai Kirchheim an der Weinstrasse községben, ahol lövöldözés történt 2018. október 19-én. Az incidensben két ember meghalt, két rendőr megsebesült.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Újabb részletek a németországi lövöldözésről

Ollóval támadt pszichotikus rohamában a saját anyjára a 25 éves férfi, aki lelőttek a rendőrök.

Mint arról korábban az InfoStart is beszámolt, lövöldözés volt pénteken Németország nyugati részén, egy Mannheimhez közeli településen, két ember meghalt, két rendőr megsebesült.

A Rajna-vidék-Pfalz tartományi rendőrség közleménye szerint Kirchheim an der Weinstrasse községben egy lakásban egy 25 éves férfi kábítószer hatása alatt keletkezett pszichotikus rohamában egy ollóval rátámadt 56 éves édesanyjára, aki riasztotta a rendőrséget.

A férfi rárontott a lakáshoz érkező két rendőrre is, akik lőfegyverrel hárították el a támadást. A férfit eltalálták, a helyszínen életét veszítette. Anyja az ollóval ejtett sebesülésekbe halt bele.

Mindketten német állampolgárok. Egy 56 éves rendőr és egy 31 éves rendőrnő súlyosan megsebesült a támadásban.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×