eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Késes támadás Idahóban

Menekültek szálláshelyén késeltek, kilencen sebesültek meg, közülük hatan gyermekek. Négy sebesült állapota válságos.

Az Egyesült Államok nyugati szövetségi államában, Idahóban késes támadást követtek el egy olyan épületben, ahol menekülteket szállásoltak el. Négy áldozat állapota válságos.

A támadás Idaho fővárosában, Boise-ban történt,

kilencen sebesültek meg, közülük hatan gyermekek. A késelőt, a 30 éves Timmy Kinnert nem sokkal a történtek után őrizetbe vették.

Kinner Los Angelesben bejelentett lakos, de egy ideje Boise-ban élt, abban a lakótömbben, ahol tettét elkövette. Pénteken felszólították a férfit, hogy hagyja el a bérelt lakást, mert a házba átmeneti időre menekülteket költöztetnek be.

Dave Bieter polgármester vasárnap Twitter-bejegyzésében hangsúlyozta, hogy "a szörnyűséges támadás nem Boise közösségét jellemzi".

Hasonlóképpen nyilatkozott sajtókonferenciáján Bill Bones, a város rendőrfőnöke is, aki közölte: az ügyben megindult a vizsgálat, de egyelőre nem tudni, mi volt Kinner tettének oka. A rendőrség fegyvereket keresve átkutatja a környéket.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×