eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Lövöldözés egy Las Vegas-i buszon

Buszon kezdett lövöldözni egy férfi szombaton az egyesült államokbeli Las Vegas belvárosában. Egy ember meghalt, két sebesültet kórházba szállítottak.

A férfi elbarikádozta magát az emeletes járműben. A rendőrség páncélozott járműveket vezényelt a helyszínre. A hatóságok lezárták a Cosmopolitan szálloda-kaszinó közelében lévő területet és figyelmeztették a szomszédos kaszinókban tartózkodó turistákat, hogy ne menjenek ki az épületből.

A máskor gyalogosokkal és járművekkel teli terület elnéptelenedett. Sokan a környező épületek ablakaiból figyelték és hallgatták, ahogy a rendőrség tárgyalásba kezdett az elkövetővel. Kezdetben nem lehetett tudni, hogy vannak-e még utasok a buszban. A férfit, akinél egy pisztoly volt, többször is megadásra szólították fel, mígnem négy órai huzavona után önként feladta magát.

A rendőrség nem nyitott tüzet, vélhetően ő az egyetlen gyanúsítottja az esetnek.

Az elmúlt napokban ez már a második ilyen incidens Las Vegasban. Korábban a világhíres Bellagio szálloda egyik üzletét próbálták meg fegyveresek kirabolni. Senki sem sebesült meg. A tetteseket azonban őrizetbe vették. A hatóságok kiemelték, hogy nincs összefüggés a két eset között.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×