eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Hajtóvadászat egy kilencéves fiú gyilkosa után

A német rendőrség nagy erőkkel keresi azt a 19 éves fiatalembert, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálra késelte a szomszédjában élő kilencéves fiút, és az erről készült videofelvételt a "sötét" interneten meg is osztotta - írja a BBC.

Az internet sötét oldalának egyik felhasználója értesítette a rendőrséget. Az áldozat holttestét meg is találták az észak-rajnai Herne egyik házának a pincéjében. A rendőrség hajtóvadászatot indított a 19 éves elkövető után, de figyelmeztetést is adott ki, mert fegyver lehet nála, és a harcművészetekben is jártas.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×