eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Töltőállomás-hálózatot épít ki Bécs

Az osztrák főváros két kerületben kezdi meg jövőre az elektromos autók töltőállomás-hálózatának kiépítését.

Bécs városa az idén márciusban jelentette be, hogy két éven belül teljes lefedettséggel kiépíti az elektromos autók töltőállomás hálózatát.

Az ötszáz töltőállomást felölelő első kivitelezési fázis a Wien Energie áramszolgáltatóval kooperációban két kísérleti körzetben, Ottakring és Leopoldstadt kerületben a jövő év közepén kezdődik meg. A töltőállomások legpraktikusabb elhelyezési pontjainak kiválasztására a Bécsi Műszaki Egyetem dolgozza ki a koncepciót.

A teljes bécsi töltőállomás hálózat később ezer egységre bővül.

A töltési díjakról még nem született megállapodás, de a töltési idő alatt az elektromos autók mentesülnek az érintett kerületekben érvényes parkolási díjak megfizetése alól.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×