eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Újabb borzalmas merénylet Irakban

Legalább 61 ember meghalt és több mint száz megsebesült egy autóba rejtett pokolgép robbanásában Bagdad belvárosában, egy síita mecset közelében - közölte az iraki rendőrség.

A helyszín felett fekete füstfelhő borította be az eget, és lövöldözés tört ki néhány perccel a detonáció után a forgalmas Szinak kereskedelmi negyedben.

Egy szemtanú szerint a közeli mecset egyik fala beomlott, és több autó kigyulladt.

A merénylet viszonylag nyugodt időszaknak vetett véget, miután a múlt héten négynapos kijárási tilalom volt érvényben az iraki fővárosban.

Korábban május végén egy öngyilkos merénylő 21 embert ölt meg a Szinak negyedben.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×