eur:
397.08
usd:
360.23
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

First lady lehet, pedig semmit nem tudni róla

A végéhez közeledik a francia elnökválasztási kampány, mindössze négy nap van a voksolásig. Egy momentum azonban háttérben maradt: a választók alig tudnak valamit Madame Sarkozy-ról, annak ellenére, hogy minden jel szerint hamarosan az ország first ladyje, premiere dame-ja lesz.

Köszönhetően a francia illemnek, a közvélemény szinte semmit nem tud Nicolas Sarkozy 49 éves, bájos feleségéről.

Cecilia Sarkozyt is ritkán lehetett látni férje oldalán 2005 óta, amikor öt hónapig az Egyesült Államokban élt egy másik férfival.

Sarkozy később azt mondta, hogy ez az időszak volt élete egyik legnehezebb szakasza, de második felesége és 11 éves fiának édesanyja szerencsére visszatért.

A hölgyet nem sűrűn lehetett látni férje rendkívül zsúfolt kampánya során sem, az első forduló után, április 22-én azonban a pár együtt pózolt a kamerák előtt.

A hírek szerint a hölgy a háttérben játszott szerepet, segített például kiválasztani a kapmány szóvivőjét, Rachida Datit, aki korábban szinte ismeretlen volt a politikai életben.

Az internetes pletykalapok - anélkül, hogy bármi konkrét dologtól tudnának - máris szétválasztották a párt. Több helyen írtak arról, hogy a hölgy állítólag egyszer kijelentette: a first lady szerepe untatná.

A lapok egy publicistával is összehozták, a férfi azonban tagadta, hogy bármi köze lenne Sarkozy feleségéhez.

Nicolas Sarkozy már egy hónapja jelezte, hogy ha megnyeri a választást, akkor egész családjával együtt beköltözik az Elyse Palotába, azt azonban nem konkretizálta, hogy feleségének milyen szerepet szán.

A kérdéssel már a mértékadóbb lapok is foglalkoznak, rámutatva, hogy a pár viszonya valószínűleg sokkal összetettebb, mint ahogy azt a pletykalapok írják, sőt, a Le Point egyenesen tagadta, hogy bármi igaz lenne a híresztelésekből.

Egyedül a Liberation című lap publicistája kifogásolta, hogy Cecilia szerepe jelenleg tisztázatlan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×