eur:
396.82
usd:
359.65
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

A legnagyobb bűn az angol királyi családban - képek, videó

Bár Vilmos herceg és volt barátnője, Kate Middleton szakítottak, a brit sajtó továbbra is kiemelten foglalkozik a herceg és egykori szerelme kapcsolatának boncolgatásával. A célkeresztben most az ifjú hölgy családja és elsősorban édesanyja áll.

Telefonon biztosította egykori szerelmét Vilmos herceg arról, hogy neki és barátainak semmi köze nincs az angol bulvársajtóban az elmúlt napokban Kate Middleton édesanyjáról megjelent cikkekhez.

Vilmost állítólag nagyon megrázták azok a cikkek, amelyek arról jelentek meg, hogy Carole Middleton megsértette a királyi etikettet. A hölgy "bűnei" között szerepel állítólag, hogy amikor bemutatták II. Erzsébet királynőnek az "Örülök, hogy találkoztunk" fordulatot alkalmazta a "Nagyon örvendek" helyett, valamint a "toilet" szót használta az "illemhely" helyett.

Ám a legnagyobb "bűnt" akkor követte el Kate Middleton édesanyja, amikor - megpróbálván leszokni a dohányzásról - nikotinos rágógumit rágott Vilmos herceg diplomaosztóján a Sandhurst Katonai Akadémián.

"A Kate édesanyját érő támadások felháborítóak. Kegyetlenek és igazságtalanok. Az ötlet, mely szerint ezek a királyi család környezetében dolgozóktól érkeznének képtelenek, hiszen még csak nem is ismerik Carole Middletont" - mondta egy Vilmos herceghez közeli forrás.

A két fiatal szakításának békés jellegét bizonyítja, hogy Kate Middleton segítséget kérhet a királyi család píárosaitól is, bár erre eddig még nem volt példa.

Ha képeket és videót szeretne látni Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatáról, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×