eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Vajon miért szakított párjával Diana fia?

Nem kevés figyelmet kapott a brit sajtóban Vilmos herceg és korábbi kedvese, Kate Middleton szakítása. Mindenki arra keresi a választ, hogy vajon mi lehetett a pár válásának oka.

A királyi család egyelőre nem kommentálta hivatalosan a hírt, bár egyes hírek szerint mindannyiukban csalódást keltett a szakítás.

Nem kevésbé megdöbbenve fogadta a hírt a brit sajtó is. Az újságírók ugyanis már nem egyszer papírra vetették, hogy a pár eljegyzése erre az évre várható.

A párhoz közel állók szerint szakításuk oka az lehetett, hogy túl korán, túl fiatalon találkoztak. Diana hercegnő fia és Kate még az egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg. És sokak szerint az egyetemi kapcsolatok csak nagyon ritkán maradnak tartósak, az esetek 99 százalékában azonban szakítással végződnek.

Egyesek úgy látják, hogy a fiataloknak öt évvel később kellett volna találkozniuk. A pár egyetemi barátai közül néhányan azonban úgy vélik: elképzelhető, hogy öt vagy tíz év múlva még együtt láthatjuk Vilmos és Kate-et.

Sokak szerint már előre jelezte a szakítást az is, hogy a pár az utóbbi időben alig töltötte együtt az idejét. Vilmos főleg a katonai kiképzésére koncentrált, a sajtó pedig inkább az éjszakai bárokban zajlódó afférjaitól volt hangos.

A BBC az eset kapcsán emlékeztet arra, hogy a bulvársajtó részéről nagy nyomás nehezedett a párra azóta, hogy Vilmos és Kate először találkozott a St. Andrews Egyetemen 2001-ben.

Áprilisban Kate Middleton panaszt tett a The Daily Mirror című lap ellen, miután az fotósorozatot jelentetett meg róla. Vilmos herceg is arra kérte a lesifotósokat, hogy ne zaklassák a barátnőjét.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×