eur:
396.77
usd:
359.28
bux:
72075.48
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Balesetben halt meg a szívtelen milliomos

Autóbalesetben életét vesztette egy brit milliomos, Mark Langford, akinek hatalmas adóssággal csődbe ment cége 2500 embert tett utcára.

A 42 éves üzletember a spanyolországi Costa del Solnál halt meg egy balesetben, miután nagy sebességgel hajtott a csúszós úton, és elveszítette irányítását a jármű felett.

Mark Langford egy biztosítási követelésekkel foglalkozó cég vezetőjeként gazdagodott meg, de a társaság százmillió fontos adóssága miatt 2003-ban csődöt jelentett, a férfi pedig Spanyolországba költözött.

A csődeljárás után a férfit eltiltották attól, hogy újabb vállalkozást indítson Nagy-Britanniában. Langfordnak 4,1 millió fontos adótartozása volt.

A milliomos négy évvel ezelőtt csak egy rövid sms-ben tájékoztatta 2500 dolgozóját, hogy a cég összeomlott, és utcára kerülnek. A társaság alkalmazottai semmilyen végkielégítést nem kaptak.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×