eur:
393.15
usd:
355.71
bux:
72405.16
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Irán döntött: folytatja az urándúsítást

Irán legfőbb politikai és vallási vezetője bejelentette, hogy az iszlám köztársaság folytatja atomprogramját, és bár nem mondta ki nyíltan, azt sugalmazta, hogy nem állítják le az urándúsítást, amit a Nyugat követel.

"Az Iráni Iszlám Köztársaság meghozta döntését: a nukleáris energia területén erőteljesen folytatja útját. (...), és el fogja nyerni erőfeszítései gyümölcsét - jelentette ki Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb politikai és vallási vezetője az állami televízióban.

A bejelentés előre vetíti, hogy kedden várható hivatalos válaszában Teherán elutasítja a nyugati hatalmak követeléseit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Lesz valaha karbonsemleges épületállományunk? - Nyíltan beszéltek céljaikról az ingatlanszakma szereplői

Lesz valaha karbonsemleges épületállományunk? - Nyíltan beszéltek céljaikról az ingatlanszakma szereplői

A Portfolio Sustainable World 2024 konferencia egyik délutáni kerekasztal-beszélgetése során a szakértők azt járták körül, hogy az egyes ingatlanpiachoz kötődő szereplők miként tudnak hozzájárulni az épületállomány zöldítéséhez, hogyan látják a kereskedelmi ingatlanok átalakulási folyamatát, a lakóépületek energiahatékonnyá tételét és a jogi vagy éppen finanszírozói környezet ennek megfelelő támogatását, vagy éppen hiányát. Emellett Szemerédi Dóra Diána, a Gránit Pólus Management ESG és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője a Westend kapcsán osztotta meg a tapasztalatait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×