eur:
395.28
usd:
365.67
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A szlovák védelmi miniszter a szívére hallgatott

Benyújtotta lemondását a szlovák védelmi miniszter. Juraj Liska közölte: nem érez személyes felelősséget a a január 19-ei légikatasztrófa miatt, de úgy érzi, hogy a történtek után nem maradhat a posztján.

A védelmi miniszter azután jelentette be döntését, hogy négyszemközti megbeszélést folytatott Mikulás Dzurinda miniszterelnökkel.

Jurij Liska hozzátette: a kormányfő megértette elhatározását, és elfogadta lemondását.

A védelmi miniszter hangsúlyozta: nem érez személyes felelősséget a tragédiáért, de "hallgatott a szívére", a történtek után ugyanis úgy érezte: nem maradhat posztján.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejce mellett lezuhant szlovák katonai gép tragédiájával kapcsolatban egyelőre nem kerültek nyilvánosságra újabb információk.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Magabiztosan verte Spanyolország a magyar válogatottat
Férfi vízilabda

Magabiztosan verte Spanyolország a magyar válogatottat

A magyar férfi vízilabda-válogatott Spanyolország ellen játszotta második csoportmérkőzését a párizsi olimpián, 7-10 lett a vége, a magyar csapat egyszer sem vezetett. A mi hatosunkban a másik két mérkőzésen az ausztrálok bombameglepetésre 8-3-ra verték a formán kívüli szerbeket, a franciák 14-13-ra a vasárnap a szerbeket megszorongató japánokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×