eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Romos házban didereg Tito özvegye

Embertelen körülmények között él Joszip Broz Tito egykori jugoszláv elnök özvegye - jelentette ki Rasim Ljajics szerbia-montenegrói kisebbségügyi és emberi jogi miniszter. Az InfoRádió újvidéki tudósítója jelenti.

A tárcavezető csütörtökön kereste fel Jovanka Brozt, aki harminc éven át volt az egykori szocialista Jugoszlávia első asszonya volt.

Rasim Ljajics megdöbbenve számolt be a sajtónak arról, hogy Joszip Broz Tito özvegye – aki már 25 éve él egyedül – egy romos, fűtetlen villában lakik, amely ráadásul beázik.

Jovanka Broz nem tart kapcsolatot a külvilággal és nem kért senkitől segítséget. Ennek ellenére az emberi jogi miniszter azt ígérte: hétfőn tetőfedők vonulnak ki az özvegy házához, és a fűtést is igyekeznek megoldani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×