eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Rappergyilkosság Bostonban

Négy fiatal férfit lőttek agyon az Egyesült Államokban egy bostoni lakóház rapzenei stúdióként használt alagsorában. Ez az utóbbi közel másfél évtized egyik legsúlyosabb helyi bűntette.

A kedd este történt lövöldözésben három férfi a helyszínen életét vesztette, a negyedik kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe. A rendőrség egy Fat Boy csúfnéven ismert alvilági körökben ismert férfit keres.

A helyszín a város egyik aránylag biztonságosnak számító negyede volt, az indítékot a rendőrség még nem ismeri.

A statisztikák szerint Boston egyre veszélyesebbé válik, hiszen november közepéig már több embert öltek meg, mint tavaly egész évben.

Ez volt a legtöbb halálos áldozatot követelő bűncselekmény Bostonban és környékén 1991 óta, amikor öt embert lőttek le kivégzésszerűen egy játékkaszinóban a kínai negyedben.

Címlapról ajánljuk
Ábrahám Minna a középdöntőben, Pádár Nikolettet kizárták

Ábrahám Minna a középdöntőben, Pádár Nikolettet kizárták

Pádár Nikolettet fő számában, 200 méter gyorson kizárták, Ábrahám Minna azonban a 13. helyen továbbjutott a középdöntőbe vasárnap a párizsi olimpia medencés úszóversenyeinek második napján.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×