eur:
393.08
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay.com

Elindult az OTP ingatlanhirdetési portálja

Már megközelíti a 100 ezret az OTP Csoport online ingatlanhirdetési oldalán, az otpotthon.hu oldalon közzétett hirdetések száma. Ezzel az OTP Csoport az ingatlanhirdetési piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált.

Az otpotthon.hu elindításának célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása volt, amely támogatja az ügyfeleket az ingatlan adás-vétellel összefüggő valamennyi folyamatban.

Az OTP csoport több akvizíció keretében elsőként a Startlak.hu, majd a Költözzbe.hu, illetve az Újotthon.hu oldalak felvásárlásával hozta létre a portált, ahol nem csak az igényeiknek megfelelő ingatlanok megtalálásában segítik az ügyfeleket, de olyan kiegészítő szolgáltatásokat is elérhetővé tesznek, amelyek megkönnyítik a hitel és állami támogatások kiválasztását.

Lehetőség van több más mellett például arra, hogy az ügyfél beállítsa, hogy mennyi kölcsönt szeretne felvenni, így az oldalon található több mint 100 ezer ingatlanhirdetés közül ez alapján is tud válogatni. De ellenőrizhetőek az állami támogatások jogosultsági feltételei is.

A magánhirdetőknek három hirdetés ingyenes feltöltésére van lehetőségük, az ingatlanirodákat pedig egy olyan könnyen kezelhető felület várja, ahol egyszerűen hozhatnak létre profilokat. Ezenkívül a regisztrált érdeklődők és hirdetők az üzenetküldő rendszer segítségével telefonszám és e-mailcím megadása nélkül, biztonságosan üzenetet tudnak egymással váltani.

A felvásárlás még márciusban történt, azóta az oldalak látogatottsága megháromszorozódott: havonta mert csaknem 4,5 millió alkalommal keresik fel a portált, a hirdetések száma pedig megközelíti már a 100 ezret, amivel az OTP csoport az ingatlanhirdetési piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×