eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Ifjabb Tóth Péter vezérigazgató, Varga Mihály pénzügyminiszter, Tóth Péter, a Lipóti Pékség Kft. alapító tulajdonosa és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. tulajdonosa (b-j) a Lipóti Tóth és Társai Zrt. 15 milliárdos kapacitásbővítő fejlesztésének alapkőletételén Hatvanban 2020. június 19-én. A fejlesztést a pénzügyminisztérium a nagyvállalati beruházási támogatási program keretében 6,7 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással segíti.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Nagyvállalatoknak kedvező bejelentést tett Varga Mihály

Folytatódik jövőre a beruházásösztönző program, igaz, az idei keret felével.

Jövőre is folytatódik a nagyvállalati beruházásösztönző program 25 milliárd forintos kerettel – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter közösségi oldalán.

A miniszter bejegyzésében kiemeli, hogy a nagyvállalati beruházási támogatás jelentősen hozzájárult a gazdaság újraindításához az elmúlt évben: 63 magyar cég 130 milliárd forintnyi beruházást valósított meg a kormány 50 milliárd forintos támogatásával.

A program mérlege a 2015-ös indítása óta: 241 beruházás, 207 milliárd forint támogatás, 510 milliárd forint értékű fejlesztés, közel 4000 munkahely – tette hozzá.

"A célunk az, hogy egyre több, a külpiacon is helytállni képes magyar vállalat erősítse a gazdaságot" – fogalmazott a bejegyzésben Varga Mihály.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×