eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Nyitókép: Pixabay.com

Új helyről "oszt" az MVM

Lezárult az MVM Émász Áramhálózati Kft. 100 százalékos tulajdonrészének megvásárlására irányuló tranzakció.

Új villamosenergia-elosztóval bővült az MVM Csoport, miután lezárult az MVM Émász Áramhálózati Kft. 100 százalékos tulajdonrészének megvásárlására irányuló tranzakció – közölte a társaság.

A tranzakció lezárásával az MVM Csoport biztosítja 22 ezer kilométer villamosenergia-elosztó hálózat üzemeltetését Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, illetve Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megye több mint 400 településén, 740 ezer ügyféllel. Az MVM Csoport a közlemény szerint azért is üdvözli a bővítést, mert nem csupán új hálózattal, hanem jelentős szakértelemmel is gyarapodtak.

Hozzátették, hogy az MVM Émász Áramhálózati Kft. feladata egyebek mellett a mérőórák felszerelése, cseréje, ellenőrzése, helyszíni leolvasása. A tulajdonosváltás arculatcserével is jár, és több elérhetőség is megváltozik.

Az MVM Csoport 110-nél is több vállalatból áll, és több mint 1,5 millió ügyfélnek biztosítja a villamosenergia-szolgáltatás műszaki hátterét - olvasható a közleményben. A társaság az E.on Hungária Csoporttal állapodott meg ÉMÁSZ Hálózati Kft. megvásárlásáról, amely szerdától működik MVM Émász Áramhálózati Kft. néven. A honlapjukon olvasható azon szolgáltatások listája, amelyek az átállás miatt átmenetileg nem vehetők igénybe.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×