eur:
394.42
usd:
365.25
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Még mindig van a társadalmi területnek szánt 0 százalékos hitelből

Közel 600 millió forintos keretösszegben pályázhatnak még nullaszázalékos kamatú hitelre az egészségügy, a köznevelés és a családügy területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások – közölte az MFB.

Az európai uniós forrású EFOP-hitelre az igényeket az MFB 2021. december elsejéig tudja fogadni.

A társadalmi célú hitelt 1 és 10 millió forint közötti értékben igényelhetik az MFB Pontokon azok a vállalkozások, amelyek a Közép-magyarországi régión kívül is rendelkeznek telephellyel.

A cégek a kölcsönt berendezések, műszerek, eszközök beszerzésére (például új EKG-készülék, röntgen vagy ultrahang berendezések, ágyak, takarók megvásárlására), vagy járműbeszerzésre és képzési költségek fedezésére is felhasználhatják.

A pénzintézet felhívta a figyelmet: a hitelkérelmet érdemes minél korábban benyújtani, hiszen bármikor kimerülhet a keret.

A 3,17 milliárd forint keretösszegű EFOP-hitelprogramban az eddig folyósított kölcsönök átlagos összege csaknem 5,9 millió forint.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×