eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A szentendrei Volánbusz pályaudvaron indulásra várakoznak a busztársaság járművei.  MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Megvan a milliárdos Volánbusz-tender nyertese

A felhívásra két ajánlat érkezett: a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. is pályázott, ajánlatukat azonban érvénytelennek minősítették. A Volvo nyert.

Új Volvo buszokkal bővül a Volánbusz flottája, miután a Volvo Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte meg a Volánbusz Zrt. tavaly augusztusban meghirdetett közbeszerzési eljárását - ismerteti a szerdai Világgazdaság.

Az elektronikus közbeszerzési rendszerben megjelent összegzés szerint a nyílt uniós tender összesen 15 (plusz egy opcióban) alacsony belépésű, háromtengelyes, szóló elővárosi autóbusz beszerzését tartalmazza, amelyeket a nyertes ajánlattevő valamivel több mint 2,825 milliárd forintért szállíthat. A felhívásra két ajánlat érkezett: a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. is pályázott, ajánlataikat azonban érvénytelennek minősítették.

Az eljárás eredménye kapcsán a Világgazdaság megkeresésére a Volánbusz kommunikációs osztályán egyelőre nem kívánták megerősíteni a Volvo Hungária győzelmét, tekintettel a január 17-ig tartó szerződéskötési moratóriumra, az eljárásban részt vevők ezen időszakban még jogorvoslattal élhetnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×