eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: pixabay

Új elnök a magyarországi Shell élén

Januártól Istenesné Solti Andreát nevezték ki a Shell Hungary Zrt., a Royal Dutch Shell nemzetközi energiavállalat magyarországi leányvállalata igazgatóságának elnökévé.

A vállalat közleménye szerint a kinevezéssel Magyarországon a legmagasabb pozíciót tölti a Royal Dutch Shellnél. Istenesné Solti Andrea 1993-ban csatlakozott a Shellhez, karrierje során különböző helyi és nemzetközi vezetői pozíciókat töltött be.

Az igazgatóság előző elnöke, Bujdosó Andrea azért mondott le, hogy a jelenlegi pozíciójában, mint Magyarországért és Szlovéniáért felelős értékesítési igazgató a növekedésre vonatkozó célkitűzések megvalósítására fókuszálhasson. Az igazgatóságnak továbbra is tagja marad.

A Royal Dutch Shell Angliában és Walesben bejegyzett társaság. A központ Hágában található, részvényeit a londoni, amszterdami és New York-i tőzsdéken jegyzik. A Shell világszerte több mint 70 országban, átlagosan 86 000 alkalmazottal számos üzletágban van jelen, a Shell Hungary Zrt.-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×