eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Keys and lock the door on the background of solar garden
Nyitókép: WDnet Agency

Új helyszínen a Lakás 2018 Kiállítás

Nem mindegy, hogy 5 vagy 27 százalékos áfatartalommal vásárolunk új lakást; a kiállításra viszont ingyenes a belépés, csak regisztrációhoz kötött.

Tavaly a Millenáris B épületében rendezték a Portfolio lakáskiállítását, idén ugyanerre (Lakás 2018) a Hungexpo F pavilonjában kerül sor. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött - írja a Portfolio.hu.

"Az őszi Lakás 2018 kiállítást úgy szerveztük, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy - a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők lesznek jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást" - közölte Hegedűs Katalin, a Portfolio-csoport rendezvényigazgatója.

A Lakás 2018 főszervezője hozzátette: a kiállítók visszajelzéseiből arra lehet számítani, hogy

a közel 21 százalékos drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire. A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5 vagy 27 százalékos áfával vesznek meg egy új ingatlant.

A kiállításon a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeikkel lesznek jelen: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa-ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is kiállítanak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.

A rendezvény október 12-én, 13-án és 14-én 10 órától várja a látogatókat a Hungexpo F pavilonjában. Társrendezvény is lesz: az Otthon Design Ősz lakberendezési kiállítás.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×