eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó

Bejött a biztonság

Kockázati tényezőkre épített vagyonvédelmi javaslatokat is kidolgoz megrendelőinek a Jánosik és Társai Kft. biztonsági szolgálat ágazata, amely az elmúlt 10 év alatt csaknem tízszeresére növekedett.

A több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető cég egyik legdinamikusabban fejlődő részlegének

bevétele idén eléri a 700 millió forintot, ezzel a társaság összbevételének csaknem 6 százalékát jegyzi.

Sikereik egyik titka a szigorú minőségi követelmények betartása, másik tényezője a közbeszerzési pályázatokon való eredményes szereplés -mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Így jutottak munkákhoz az elmúlt években Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun- Szolnok, továbbá Pest és Baranya megye városaiban. Elnyerték egyebek mellett a BAZ megyei Kormányhivatal 39 objektuma és az IT Services Hungary Kft. országos területeinek védelmét.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×