eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Óriási újítás a győri Audi-gyárban

Legördült a gyártósorról az első Audi RS3 Limousine, amelyet a tavalyi párizsi autószalonon mutattak be, ezzel fél évvel a TT RS Cupé és Roadster sorozatgyártásának megkezdése után elkezdődött a harmadik ilyen modell gyártása Győrben - közölte a cég.

Czechmeister Mónika, a vállalat kommunikációs vezetője elmondta, hogy az új autóból a vevői igényekhez igazítva gyártanak a világ 63 országába.

A modell első darabja arakék színben, négyszáz lóerős, öthengeres TFSI motorral készült el, s egy új-zélandi vevőé lesz.

A győri Audi járműgyárában jelenleg két műszakban négyszázan dolgoznak.

Négy modellt gyártanak - Audi A3 Limousine, A3 Cabriolet, TT Coupé és Roadster - mintegy másfél milliós konfigurációs lehetőséggel, igazodva a vásárlók igényeihez.

A gyárban jövőre kezdik meg a Q3 sorozatgyártását, amelyhez egy 80 ezer négyzetméteres karosszériagyárat építenek.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×