eur:
401.33
usd:
366.17
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

A Yahoo!-nál a végsőkig tartó ellenállásra készülnek

Mindenképpen megakadályozza a Microsoft felvásárlási akcióját a Yahoo! - írta egy munkatársainak küldött e-mailben Jerry Yang, a cég vezetője.

A Microsoft múlt pénteken tett 44,6 milliárd dolláros készpénzes és részvénycserés felvásárlási ajánlatot a Yahoo! internetes keresőrendszerre és tartalomszolgáltatóra.

Az ajánlat részvényenként 31 dollár, ami 62 százalékos felár a Yahoo!-részvények jelenlegi árfolyamához képest.

Az amerikai szoftveróriás a Yahoo! felvásárlásával az internetes üzletágban erősítené pozícióját, szemben a terület domináns cégével, a Google-lal. Sajtóértesülések szerint a Yahoo! a Microsofttal szemben éppen a Google-lal fogna össze.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az Egyesült Államok bejelentése szerint Izrael "napokon belül" megindíthatja az Irán elleni válaszcsapást, miközben az IDF alakulatai tovább harcolnak Libanonban. Jeruzsálem szerint folyamatosan hullanak a Teherán által támogatott terrorszervezetek vezetői, de az izraeli veszteségek is megugrottak. Jemen a vörös-tengeri hajózási útvonalak ellen intézett támadások felpörgetésével fenyeget. Cikkünk folyamatosan frissül az közel-keleti konfliktus legújabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×