eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Európai döntőben egy magyar vállalat

Magyar vállalat is bejutott a európai üzleti környezetvédelmi díjak döntőjébe. Az elismerés elnyeréséért az előválogatás után nyolc ország 12 cége között a GE Hungary Rt. nagykanizsai fényforrásgyára küzdhet meg.

Az Európai Bizottság környezetvédelmi főigazgatóságának tájékoztatása szerint a két évente négy kategóriában meghirdetett díjra az idén 23 országból összesen 139 cég jelentkezett.

A győzteseket az Európai Bizottság az évente Brüsszelben megszervezett Zöld Hét rendezvénysorozata keretében hirdeti ki június elsején.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×