eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel
Nyitókép: Unsplash

Marad a napos, száraz idő, de a reggelek egyre hidegebbek

A hétvége hátralévő részében a felhőket és a magasabb minimum-hőmérsékleteket is nagyítóval kell keresnünk. Továbbra is anticiklon határozza meg időjárásunkat, marad a napos, száraz idő. Legfeljebb a jövő hét közepén érkezhetnek nedvesebb léghullámok, de számottevő csapadék nem valószínű.

Éjjel mindenütt csökken a fátyolfelhőzet, eközben foltokban köd képződik, ezek feloszlása után vasárnap országszerte derült, napos, száraz időre számíthatunk.

A keleties szél időnként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +5 fok között alakul, de a szélvédett hidegre hajlamos helyeken több fokkal hidegebb lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 13 és 18 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Karrier a csúcson: hogyan lépjünk tovább, amikor már nincs hova?

Karrier a csúcson: hogyan lépjünk tovább, amikor már nincs hova?

Mindannyiunk életében eljön a pont, amikor úgy érezzük, eljutottunk a karrierünk csúcsára; úgy érezzük, már nem tanulunk újat a munkánk során: ekkorra már alaposan megismertük a szakterületeket, minden feladat ismerős, nincs meg az az izgalom, ami korábban hajtott. Eleinte talán még élvezhetjük is ezt a kényelmes állapotot, hiszen stabilan, magabiztosan végezzük a munkánkat, de idővel könnyen ránk telepedhet a flow érzés és az izgalmas kihívások hiánya.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×