eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Rain drops falling from a black umbrella concept for bad weather, winter or protection
Nyitókép: BrianAJackson/Getty Images

Ebben nem lesz köszönet: viszlát, nyugodt nyár

Ismét mozgalmasabbá válik az időjárásunk; egy tőlünk délnyugatra lévő légörvény hatására egyre labilisabbá válik a légkör, emiatt újra a záporoké, zivataroké lesz a főszerep.

Az elvonuló zivatarrendszer mögött délelőtt a legtöbb helyen átmenetileg csökken a felhőzet és a csapadék esélye. A nyugati, délnyugati tájakon viszont több maradhat a felhő.

Ugyanakkor délutántól ismét egyre többfelé valószínű záporok, zivatarok kialakulása felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések kíséretében, melyek estére rendszerbe szerveződnek. Helyenként heves zivatarok is előfordulhatnak – hívja fel a figyelmet előrejelezésében a HungaroMet.

A déli, délkeleti szél a zivatarokat leszámítva legfeljebb élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 33 fok között valószínű, nyugaton, délnyugaton az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel.

Csütörtökön is hasonlóan mozgalmas időjárásban lesz részünk, és csak a nap második felére kezd el egy kicsit lecsengeni a záporok, zivatarok száma, illetve számossága. Utána némi nemű megnyugvás várható az időjárásban, és csak helyenként várható csapadék. Ezzel párhuzamosan ismét emelkedésnek indul a hőmérséklet,

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×