eur:
396.68
usd:
371.3
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: unsplash.com

Nagy változás előtt a Netflix, rá sem lehet majd ismerni

A hosszú évek óta megszokott dizájn megváltozik, átrendeződik a streamingóriás kezelőfelülete, és még új funkciók is érkeznek.

A Netflix megjelenése évek óta változatlan, ám a streamingóriás úgy tűnik, ráunt a dizájnra, és a háttérben már javában zajlik a tévés alkalmazás új kezdőlapjának tesztelése - írja a The Verge cikke nyomán a 24.hu.

Az első nagyobb változás az lesz, hogy a filmeket és sorozatokat megjelenítő mozdulatlan csempéket dobozokra cserélik - írják. Ha egy adott cím fölé érünk, a borító azonnal nagyobb lesz, és megjelennek az olyan fontos adatok, mint például a premier dátuma, az évadok száma. Néhány másodperc után pedig az előzetes is elindul.

A Netflix termékigazgatója, Pat Flemming jelezte, hogy a változás célja a felhasználóknak jobban tetsző tartalmak könnyebb megtalálása.

Jelentős változás az is, hogy eltűnik a bal oldali menü, az ott szereplő opciók (keresés, home, sorozatok, filmek) pedig a képernyő tetejére kerülnek, hasonlóan az Apple TV+ megoldásához.

További újítás lesz még, hogy megjelenik egy My Netflix opció is, ami tartalomajánlókat mutat az előfizetőknek, valamint könnyű hozzáférést kínál a nemrég mentett vagy elkezdett tartalmakhoz. Mint írják, egyelőre csak kis csoportokon tesztelik az újítást, de ha a fogadtatás pozitív lesz, pár hónapon belül minden felhasználóhoz eljuthat.

Címlapról ajánljuk

Gól nélküli döntetlennel búcsúztak az ukránok, a belgák nyolcaddöntősök

A belga válogatott gól nélküli döntetlent játszott az ukránokkal a labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Stuttgartban, ezzel az ukránok búcsúztak a kontinenstornától, a rivális pedig bejutott a nyolcaddöntőbe.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×