eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Adult man monitors heart rate with smart watch on wrist
Nyitókép: KucherAV/Getty Images

Ha ilyen okoseszköze van, hamarosan kidobhatja

Valamivel több, mint egy év alatt teljesen megszűnik a támogatásuk, az idő előrehaladtával tűnnek majd el a lehetőségek, applikációk.

Hamarosan új okosóra után nézhetnek a Tizen operációs rendszert futtató Samsung termékek gazdái, a gyártó megkezdte a kiértesítésüket a viselhető eszközeik szoftveres támogatásának hullámokban való megszüntetéséről - írja az Origo. A vállalat a 2021-ben kiadott Galaxy Watch 4-gyel állt át a Google Wear OS használatára, és az előző szoftverrel szerelt modellekhez azóta is csak általános támogatást nyújtott.

Három hullámban szűnik meg a Tizen-rendszerű eszközök támogatása:

  1. 2024. szeptember 30-tól nem lehet majd többé fizetős tartalmakat vásárolni az okosórákhoz, ideértve az appokat, számlapokat és minden egyebet;
  2. 2025. május 31-től már ingyenes tartalmakat sem lehet hozzájuk letölteni, leállnak az órákhoz kapcsolódó szolgáltatások, csak a Galaxy Store "saját alkalmazások" menüje marad elérhető;
  3. és végül 2025. szeptember 30-tól már semmilyen ingyenes vagy korábban megvett tartalmat nem lehet újból letölteni az eszközre az említett menün keresztül.

Ennek megfelelően jövő októbertől lényegében végük van a Tizen-rendszerű okosóráknak, teljesen papírnehezékké ugyan nem válnak, de tartalmakat semmilyen szín alatt sem lehet majd letölteni rájuk - írják.

A támogatás megszűnése az összes Galaxy Gear modellt, továbbá a Galaxy Watch-t, a Galaxy Watch 3-at, a Galaxy Watch Active-ot, illetve a Galaxy Watch Active 2-t érinti.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 07:00
×
×
×
×