eur:
394.86
usd:
366.96
bux:
71501.81
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Keresztes Ildikó. Forrás: Facebook / Keresztes Ildikó
Nyitókép: Forrás: Facebook / Keresztes Ildikó

Súlyos műtéten esett át Keresztes Ildikó

Az énekesnőnél még novemberben diagnosztizáltak agydaganatot, de egészen mostanáig nem akart beszélni róla. Februárban megműtötték, a tervek szerint ősszel tér vissza a színpadra.

Komoly betegséggel küzdött Keresztes Ildikó az elmúlt hónapokban - írja a hvg.hu. Novemberben találtak egy daganatot az agyában, de azért nem beszélt róla, mert nyugalomra volt szüksége, és nem akarta, hogy az emberek találgassanak.

Most azonban a Nők Lapjának több részletet is elárult a betegségéről, annak felfedezéséről és a gyógyulásáról. Azt mondta, azért szólal meg, hogy a rajongói tudják, miért tűnt el hónapokra.

Az újságnak azt mesélte, egy nap arra ébredt, hogy szédül és hányingere van. „Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, de nem találtak semmit. Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött” – mondta a lapnak.

A vizsgálatnak ezen a pontján még nem lehetett tudni, hogy jó- vagy rosszindulatú-e a tumor, viszont mindenképpen el kellett távolítani.

Keresztes Ildikót végül február elején műtötték meg, utána három hónapig nagyon szigorú pihenést írtak fel neki a lábadozás idejére. Akkor mentálisan is elkezdte feldolgozni a történteket: „Csodálatos ajándékot kaptam a hatvanadik születésnapomra: egy pihenéssel töltött évet, amelynek során sem stressz, sem semmilyen tennivaló nem terhel, és végre elengedhetem magam, ez évtizedek óta nem adatott meg.”

Az énekesnő megnyugtatta a rajongóit, hogy egyre erősebbnek érzi magát, és hozzátette: „Végre megértettem, hogy az élet szép, és örülni kell minden apróságnak. Egy szál virágnak is…”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×