eur:
396.96
usd:
369.9
bux:
0
2024. június 14. péntek Vazul
Nyitókép: Unsplash.com

Kedden sem marad el a zivatar - videó

Kedden is nyárias időre van kilátás helyenként 30 fok feletti csúcshőmérséklettel.

Hajnalban már az országnak csak nagyon ritka esemény volt egy-egy zivatar, a felhős ég miatt viszont igazán meleg lesz már reggel is.

A nap folyamán a Nyugat-Dunántúlon maradhat huzamosabb ideig zárt a felhőtakaró, ott lesz kevesebb napsütés, illetve alacsonyabb maximum, amely így is 22 és 30 fok közé esik.

Kora délutánig még csak kevés helyen lehet zápor, zivatar, majd délnyugat felől zivatarrendszer éri el hazánkat, ami észak-keleti irányba vonulva egyre több helyen okoz zivatarokat, helyenként heves zivatarokat.

További részletek a kisfilmben:

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×