eur:
396.98
usd:
370.02
bux:
0
2024. június 14. péntek Vazul
Nyitókép: Pixabay

Rendkívül bosszantó dolog tűnik el a Wordből

Szinte minden felhasználó találkozhatott ezzel a problémával korábban.

Ezentúl simán, szövegként illeszti be a dokumentumokat a Microsoft Word alapértelmezés szerint, és nem őrzi meg a külső forrásból behúzott szöveg nagy káoszt okozó stílusait - írta meg a hvg.hu a The Verge alapján. Ezzel megszűnhet az a probléma, hogy egy adott módon szerkesztett dokumentumot "szétver" a Ctrl-V-vel beillesztett új szövegrész.

Eddig a Wordben ez volt az alapbeállítás, jött a külső forrásból származó szöveg a saját formázásával. Bár utólag, a program beillesztésre vonatkozó beállításai között lehetett változtatni ezen, de a legtöbben egyszerűen nem keresték meg a lehetőséget.

Ennek vége, a "tisztázott" stílus lesz az alapbeállítás, amiről ráadásul a Microsoft bevallottan felhasználói nyomásra döntött.

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×