eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Jönnek a felhők, némi havazás is lesz - előrejelzés

Marad a derült, száraz, hideg, téli idő, de csütörtökön észak felől egy érintő hidegfront miatt már megnövekszik a felhőzet.

Csütörtökön a köd a legtöbb helyen fokozatosan feloszlik, a zavartanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk. Késő este az északkeleti határnál esetleg hószállingózás előfordulhat. Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, ugyanakkor kisebb körzetekben nehezen oszolhat fel a köd, így a csúcsérték fagypont alatt maradhat - olvasható a HungaroMet előrejelzésében.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Számottevő csapadék nem lesz. Az északi szél megélénkül, a Dunántúl északi felén meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a fagyzugos helyeket leszámítva többnyire -6 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között alakul.

A hétvégén a fentiekhez hasonló időjárás várható, de szombaton és vasárnap néhány helyen előfordulhat havazás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×