eur:
393.35
usd:
364.18
bux:
72008.66
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: pixabay

Gyúlékony ez a Magyarországon is kapható power bank, azonnal nézze meg a hátulját

A Lenovo  egyik hordozható akkumulátoráról kiderült az Egyesült Államokban, hogy tűzveszélyes példányok is forgalomba kerülhettek. Az eszköz Európában, azon belül pedig Magyarországon is megvásárolható volt.

Visszahívási akciót hirdetett a vállalat a Lenovo Go USB-C Laptop Power Bankra, ami 20 ezer milliamperórás kapacitással szolgál - írja az ipon.hu.

Ezt a készüléket kifejezetten laptopokhoz tervezték, 20 000 mAh-s kapacitással, éppen ezért kifejezetten nagy töltési teljesítménnyel szolgál.

Az azonban fontos, hogy nem az összes kivitellel van gond a vállalat és a hatóságok szerint.

A hibát a vizsgálatok során a „40ALLG2WWW” azonosítóval illetett készüléknél észlelték a tesztek során. Ezen belül fontos még, hogy a modellszám a „PBLG2W”. Amennyiben ezek stimmelnek, a gyártási időpontot kell figyelni.

A 2022 januárja és 2022 júniusa között készült power bankok a problémások.

A készülék vonalkódja alatt kell figyelni a 22/01, 22/02, 22/03, 22/04, 22/05 és 22/06 dátumokat.

Úgy derült ki, hogy hiba van a termékkel, hogy egy esetben ténylegesen kigyulladt, de több esetről nincs információja a Lenovónak. Ezt követően alapos vizsgálatokkal derítették ki, hogy mi okozhatta a hibát, így vált egyértelművé, hogy gyártási problémáról van szó.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×