eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay

Sajátos módszerrel védekezik a tolvajok ellen az egyik nagy élelmiszerlánc

Új módszert vezettek be a Spar alkalmazottai, hogy megakadályozzák a bolti lopásokat.

Noha a legtöbb termék ára olcsóbb, mint más üzletekben, sokaknak elkerekedett a szeme Angliában, amikor meglátták a polcon a 7,25 fontért kínált Nescafé instant kávét, ami nálunk több mint 3 ezer forintnak felel meg. Az árak jelentős növekedése miatt egyre több a lopás, ezért a helyi Spar meglepő szabályt vezetett be – írja az Origo a Mirror alapján.

Az áruházláncban összesen 10 féle üveges instant kávé kapható, amik egy ideje üresen állnak a polcon, alattuk pedig egy táblán a következő olvasható:

„Ha valamelyik terméket szeretné megvásárolni, vigye az üvegét a kasszához."

Az egyetlen típusú kávé, amit jelenleg megszerezhetnek a tolvajok, az a mindössze 3,99 fontba, azaz körülbelül 1300 forintba kerülő saját márkás termék – olvasható.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×